[NL] Fri March 26th - Nathan Fake - Klub Tilt @ 013 Tilburg

any
Post Reply
User avatar
Klub Tilt
mnml newbie
mnml newbie
Posts: 5
Joined: Mon Jan 28, 2008 4:48 pm
Location: Tilburg
Contact:

[NL] Fri March 26th - Nathan Fake - Klub Tilt @ 013 Tilburg

Post by Klub Tilt »

Image

Na de Berlin Schwung en Swedisch Shine is het tijd voor wat Engelse invloed. Op 26 maart hebben we voor jullie Nathan Fake kunnen regelen en dat nog wel in de kleine intieme zaal van popcentrum 013! We mogen toch wel zeggen dat dit een unieke ervaring zal zijn. Een ervaring die je mee moet maken ! Nathan Fake is de man van het experiment, in zijn live act komen luister- en dansmuziek samen. Deze Brit heeft samen met Border Community eigenaar James Holden een belangrijke betekenis gegeven aan de verbreding van het muzikale spectrum. Gemuteerde keyboards en synthesizer melodieën worden gecombineerd of afgewisseld met brede ritmische beats. Vooral de opbouw van zijn live act staat centraal. Nathan Fake is muziek die je van begin tot eind blijft boeien.

Applescal, jong maar zeker geen groentje meer. Applescal heeft zichzelf al namelijk bewezen. In de dance/producer-categorie heeft hij de Grote Prijs van Nederland 2008 gewonnen. Vorig jaar is zijn debuutalbum uitgekomen op het Duitse technolabel Traum Schallplatten van Dominik Eulberg. Applescal staat bekend om zijn kleurrijke muziekcreaties. Zijn optredens bestaan uit clicks ’n cuts, ambient en melodie, van minimal tot acid. We durven dus wel te zeggen dat dit een perfecte toevoeging op Nathan Fake is.

Een Klub Tilt zou geen Klub Tilt zijn zonder de begeleiding van de residents Jonathan Mendiola en Guido Wemen die voor het muzikale spektakel zorgen. MorsTV verzorgt het visuele aspect. Mocht je het experiment eventjes moe zijn, dan kun je altijd aansluiten in de frontlinie in de lounge van Smalltown Underground. Deze boys weten wat feesten is, en zullen met hun crew de gehele nacht knallen zoals dat alleen in Tilburg kan.
User avatar
Klub Tilt
mnml newbie
mnml newbie
Posts: 5
Joined: Mon Jan 28, 2008 4:48 pm
Location: Tilburg
Contact:

Re: [NL] Fri March 26th - Nathan Fake - Klub Tilt @ 013 Tilb

Post by Klub Tilt »

Wegens privé omstandigheden heeft Nathan Fake gecanceld. Een treurige mededeling en wij hebben het een paar uur geleden pas vernomen. Maar we hebben voor jullie, in een toch korte tijd, twee passende alternatieven kunnen regelen, namelijk: Max Cooper (UK) en Thomas Lauren.

Het spijt ons echt verschrikkelijk! Maar nog steeds willen we dat jullie een verrassende avond beleven, zonder Nathan Fake maar wel MÉT APPLESCAL, MAX COOPER en THOMAS LAUREN!
Post Reply