[NL] 05-03-06 | ikWSTd @ TWSTD, Amsterdam

any
Post Reply
User avatar
WESDEX
mnml newbie
mnml newbie
Posts: 65
Joined: Thu Mar 31, 2005 11:27 am
Location: ::TASTE::THIS::TECHNO::
Contact:

[NL] 05-03-06 | ikWSTd @ TWSTD, Amsterdam

Post by WESDEX »

IkWSTd
Ze noemen het voor wat hoort wat en de kracht van herhaling

Line-up:
Wesdex
David Art
Johnny & Co
Le Chien Perdu


In het kader van de Goed Voor Elkaarshow van IJpleinProductions komt IkWSTd deze eerste zondag van een nieuwe maand met een vlugklaar maaltijd in hapklare brokken. Klinkt op zich allemaal heel logisch van IkWSTd en dat is het ook. IkWSTd nodigt twee van de drie drijvende krachten achter het Magnetronik concept uit. Ditmaal achter de draaitafels de mannen van de waterijsjes bij Magnetronik: Wesdex en David Art.

Magnetronik-resident Wesdex behoeft weinig tot geen verdere introductie. Wesdex timmert al wat jaren aan de weg met verschillende feestconcepten en een eigen drive-inn show. Iets wat Wesdex eigenlijk altijd al goed af is gegaan. De Utrechtse avonden zijn een nieuw hoofdstuk Wesdex’ nachtelijke carrière, die Wesdex met een hoop gedrevenheid uitschrijft. Wesdex’ draaistijl is gevarieerd, met een voorliefde voor electro in een minimaal jasje (of is het andersom?). Anyway… Wesdex laat zien dat Wesdex’ draaitalent niet plaatsgebonden aan Utrecht is.

Waarvan velen het waarschijnlijk niet weten is David Art. De altijd goedgemutste David Art, met een uitstraling die de ergste depressievelling nog doet glimlachen, is een ware artiest. David Art heeft naar eigenzeggen een voorliefde voor Jazz en David Art speelt David Art-akkoorden op de piano. Tijdens Magnetronik banjert David Art altijd met David Art z’n hart op de juiste plek rond. Iedereen verzorgend en altijd daar, waar David Art nodig is. Zo ook tijdens deze avond, waar David Art een overvolle platentas voor jullie meebrengt.

Jason and the Argonauts zijn Jason and the Argonauts niet als Jason and the Argonauts niet rocken zoals we zijn gewend van Jason and the Argonauts, maar niet als Jason and the Argonauts live. Le Chien Perdu geeft acte de presence als live +DJ act, Johnny&Co draaien een eind weg tijdens IkWSTd.

Mocht je bovenstaand stukje van IkWSTd over onze avond in DJ-café TWSTd genaamd IkWSTd nou onduidelijk vinden, kom dan langs voor wat meer duidelijk over onze avond in DJ-café TWSTd genaamd IkWSTd.

De spreekwoordelijke kogel,

IkWSTd

De kleine lettertjes: De Goed Voor Elkaarshow: naar het concept van Willi Vanilli (aka Kouam Djoko aka IK) en Martijn van de TWSTd (aka Martijn van TWSTd)
~ magnetronik & triple t.
~ http://www.wesdex.nl
~ http://www.magnetronik.nl
Post Reply